Κείμενα για προσκλητήρια βάπτισης

Τα κείμενα για τις προσκλήσεις βάπτισης τα χωρίσαμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Μπορούμε όμως να τυπώσουμε το κείμενο που εσείς θέλετε να φαίνεται πάνω στη πρόσκληση.

1. Προσκαλούν τα παιδιά

2.  Προσκαλούν οι γονείς

1.Προσκαλούν τα παιδιά

1. Με ένα γλυκό φιλάκι και χίλια ευχαριστώ,φίλους και συγγενείς όλους σας προσκαλώ στη βάπτισή μου που θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2010 και ώρα 1.30 μμ. στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Λάρισας.

2. Ήρθε ο καιρός να βαπτιστώ και γώ !!!  Την Κυριακή 27 Ιουλίου 2010 & ώρα  11πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

3. Επειδή θέλω να κατακτήσω τη κορυφή από μικρός (μικρή) και να μιλάνε όλοι για μένα,σας καλώ την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 2 μμ. Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά,για να ακούσετε πρώτοι το όνομά μου.

4. Ένα χαμόγελο γλυκό χαρίζω σε σας που αγαπώ. Μα και εσείς αν μ’αγαπάτε όλοι στην εκκλησιά ελάτε την Κυριακή 27 Ιουλίου 2010 & ώρα 11 πμ. στην Αγιά Σοφιά Θεσσαλονίκης.

5. Λοιπόν το μπέμπης (μπέμπα) τέλος! Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2010 και ώρα 1.00 μμ. θα αποκτήσω το δικό μου όνομα.Σας περιμένω όλους  στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη.

6. Είμαι τόσο δα μικρούλης(α)  όμορφος(η) και ζωηρούλης(α). Έχω όμορφα ματάκια και ολόγλυκα χειλάκια. Όλοι μπέμπη(α) με φωνάζουν και πολύ με νευριάζουν. Έτσι τώρα με βαπτίζουν όνομα να μου χαρίσουν. Βαπτίζομαι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 11 πμ.στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Αμπελοκήπων.

7. Οι γονείς μου και η νονά μου που πολύ με αγαπάνε αποφάσισαν που λέτε για μπανάκι να με πάνε. Βαπτίζομαι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 11 πμ.στον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πάτρας.

8. Βαπτίζομαι! Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2010μ και ώρα 11 πμ. στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι  και υπόσχομαι να μην κλάψω καθόλου …

9. Είμαι ένα αγοράκι (κοριτσάκι) όμορφο και ζωηρό,αποφάσισα που λέτε  ναβουτήξω στο νερό. Ο νονός μου θα μου δώσει ένα όνομα σωστό ,δεν το μαρτυράω όμως  και το έχω μυστικό. Η βάπτισή μου θα γίνει την Κυριακή 15 Ιουνίου 2010 στον Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου στο Λυκαβητό.

10. Όλοι εσείς που μ’αγαπάτε ευκαιρία θα ζητάτε τσιτσιδούλη να με δείτε  και να ευχαριστηθείτε! Προσοχή ! Η βουτιά μου θα είναι  μοναδική,γιαυτό ελάτε όλοι στα βαπτίσια μου την Κυριακή 16 Μαίου 2010 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ν.Σμύρνης.

11. Ένα χαμόγελο γλυκό χαρίζουμε σε σας που αγαπάμε.Μα και εσείς  αν μας αγαπάτε,όλοι στην εκκλησιά ελάτε  την Κυριακή 26 Ιουνίου 2010 και ώρα 2 μμ.  στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στα Ιωάννινα. (για δίδυμα)

2.Προσκαλούν οι γονείς

1.Το μικρό μας το παιδάκι είναι ένα κοριτσάκι (αγοράκι) που θα πάρει ονοματάκι στο μικρό το εκκλησάκι του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Βόλου.

Αν δεν πάτε εκδρομή,ελάτε στη βάπτιση αυτή,την Κυριακή 27 Ιουλίου 2010 και ώρα 11 πμ.

2. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 11 πμ.,βαπτίζουμε το αγγελούδι μας!  Το όνομα του θα ακουστεί στον Ιερό Ναό Κωσταντίνου & Ελένης  στη Λαμία. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

3. Σε ονειρευτήκαμε,σε περιμέναμε,σε υποδεχτήκαμε,σε αγαπήσαμε…

Και να που τώρα διαλέγουμε για σένα το όνομα Ελπίδα. Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2010 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

4. Διαλέξαμε για το παιδί μας την πιο όμορφη μέρα Κυριακή 3 Αυγούστου 2010 και ώρα 5μμ.,στην πιο ωραία εκκλησία του Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης για να το βαπτίσουμε !

5. Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στη βάπτιση του παιδιού μας που θα γίνει την Κυριακή 12 Απριλίου και ώρα 12 μμ. στον Ιερό Ναό  Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς .

6. Βαπτίζουμε το γιό (κόρη) μας .Σας περιμένουμε μαζί με τη νονά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στη Βέροια την Κυριακή 26 Μαίου 2010 και ώρα 12 μμ. Η συμμετοχή σας στη χαρά μας θα είναι μεγάλη μας τιμή.